Saturday, April 22, 2017

Almari bilik di melaka

Assalamualaikum kepada semua pencinta kabinet dapur..tapi hari ni nak storykan tentang almari bilik..ramai sangat tanye, tak de ker contoh almari bilik. Sempena menjelang raya 2017 ni kami buat promosi baik punya...



Antara contoh contoh almari bilik..mungkin ada yang sama citarasa anda..



Pelbagai corak dan design yang kami buleh buat...sekiranya anda ada design sendiri pun kami terima.


Ada banyak jenis material seperti anty jump sliding, laminete glossy dan 3G glass.


Kaler buleh pilih punya..harga tetap sama.


Sekiranya anda berminat anda buleh hubungi kami 019 6645709 atau datang sendiri ke kilang kami di taman bukit tembakau umbai..ala area ikan bako umbai..

Cun punye...

Wednesday, April 19, 2017

Promosi kabinet dapur

Sempena menjelang ketibaan ramadhan tak lama lagi, kami nak Naz Creative melancarkan promosi harga cun punye.

Kepada sesiapa di luar sana yang nak buat kabinet dapur buleh la hubungi kami 019 6645709 untuk keterangan lanjut...






Pelbagai material, corak dan kaler...

Sunday, April 16, 2017

Kabinet dapur paya emas

Bercirikan teras kemodenan dapur kontemporari, satu lagi pemasangan berjaya di lakukan bertempat taman paya emas melaka..

Pemilik rumah ni bernama tuan ibrahim salah seorang anggota polis di melaka yang mempunyai hobi memotong rumput ni memang seorang yang amat ramah..

Perkenalan kami bermula di whatsuup dari pertanyaan harga dan design sebelum permulaan kerja..



Permilihan kaler agak berani sebenarnya tuan rumah ni...oren menjadi pilihan hati.


Menggunakan material jenis laminate glossy serta table top jenis konkrit tile 2 x 2 memang cantik..ada yang kata ini adalah material 3D...ikut suke la nak panggil ape pun, 3D ke , 3G ke atau laminate glossy ke...yang penting dapur raya dah siap...



Alhamdulillah dari segi keseluruhan pelanggan kami amat berpuas hati..

Terima kasih kepada tuan ibrahim kerana sudi membuat tempahan dengan kami..jom kite tengok bebarapa koleksi untuk tatapan anda.



Terima kasih my team naz creative...

Monday, April 10, 2017

Kabinet dapur tiang dua

Alhamdulillah selesai juga pemasangan kabinet dapur di rumah tuan rahim bertempat di tiang dua...ala sebelah penjara jasin tu..

Untuk pemasangan kali ni kami menggunakan material jenis laminate glossy berwana hijau.


Tu dia tuan rahim bergaya sakan dengan kabinet dapur yang baru..

Kombinasi kaler ruangan dapur pink dan hijau menyerlah kan lagi suasana dapur..suami isteri begitu ramah dan baik.


Wow..memang cantik walau simple bak kate orang bandar moden kotemporari..


Selain itu kami juga menggunakan hingest jenis soft glossy agar kelihatan tampak kualiti...


Akhir kata terima kasih tuan rahim kerana sudi membuat tempahan dengan kami..

Jom magrib dulu...

Tuesday, March 28, 2017

Almari bilik solok biak

Hari ni nk kongsikan sedikit tentang satu lagi pemasangan almari bilik cantek punye..

Bertempat di kampung solok biak ala kat tanjung kling tu..


Dengan menggunakan material jenis laminete beach glossy serta kombinasi oren amat ler menarik tertarik kau memang dabom...


Apa yang menarik almari ni adalah susunan laci dan pintu mengikut kegunaan. Kebiasaan nye design almari ni hanya tertumpu kepada semua pintu je..manakala laci tersimpan di balik pintu..


Terdapat juga satu cermin " make up " untuk kegunaan persiapan diri..

Alhamdulillah selesai sudah tanggung jawab kami menyiapkan almari rumah ni..

Terima kasih kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami...

Monday, March 27, 2017

Kabinet dapur januari hingga mac 2017

Assalamualaikum kepada semua pelanggan kami. Semoga hari memberi kecerian dan rezeki yang melimpah limpah kepada kita dan di kuatkan amalan amalan kita semua.

Hari ni saja je nak kongsikan sedikit info tentang projek projek kami bermula januari hingga mac 2017..

Jom kite tgk

Job no 261
Pemilik : puan hasnizom
Taman satu krubung
Info : set kabinet dapur hijau 3G glass



Job no 262
Pemilik : en haizam
Krubung utama
Info : set kabinet dapur basah dan kering menggunakan laminate hijau.


Job no 263
Pemilik : puan nurul
Cheng ria
Info : almari bilik anty jump laminate white glossy.


Job no 264
Pemilik : en shukor
Hijaun height bangi
Info : base kabinet laminate.


Job no 265
Pemilik : puan ina
Taman sri temenggong muar
Info : set kabinet dapur 3G glass gold colour.


Job no 266
Pemilik : en razi
Taman rambai jaya
Info : set kabinet menggunakan laminate marron glossy.



Job no 267/289
Pemilik : tuan rahman
Durian tunggal
Info : 2 set kabine dapur menggunakan laminate.




Job no 268
Pemilik : cikgu mulyeni
Bertam perdana
info : 2 set almari bilik anty jump mirror dan swing door laminate.


Job no 269
Pemilik : puan nasrin
Taman nuri durian tunggal
Info : set kabinet dapur laminate brown and white glosy.


Job no 270
Pemilik : puan amira
Jasin bistari
Info : base kabinet white glossy.


Job no 272
Pemilik : cikgu rosli
Ayer molek
Info : 2 set kabinet dapur 3G glass gold colour.

 





Job no 274
Pemilik : en jaafar
Bukit tembakau umbai
Info : kabinet dapur 3G glass ungu.


Job no 275
Pemilik : puan maya
Taman sutra wangi
Info : 3G glass merah.


Job no 276
Pemilik : en ramli
Taman maju jasin
Info : 3G glass silver.


Job no 277
Pemilik : puan roslina
Jenderam murni dengkil
Info : 3G glass silver


Job no 278
Pemilik : en azwan
Taman rambai permai
Info : set kabinet dapur dan kaunter bar menggunakan 3G glass ungu.


Job no 279
Pemilik : en hairil
Taman sutra wangi
Info : kabinet dapur, almari bilik dan rak tv.


Job no 281
Pemilik : dato yusof
Ujong pasir
Info : kabinet dapur dan almari bilik menggunakan laminate.


Job no 283
Pemilik : puan liza
Solok biak
Info : almari bilik beach glossy.




Job no 284
Pemilik : puan iza
Desa saujana sg merab
Info : base kabinet 3G glass black colour.


Job no 285
Pemilik : puan munira
Jasin bistari
Info : base kabinet laminate red glossy.


Job no 286
Pemilik : en farid
Taman angkasa nuri
Info : base kabinet white.


Job no 287
Pemilik : sarjan senin
Kg gangsa durian tunggal
Info : set kabinet dapur dan island table counter breakfast menggunakan 3G glass marron colour.



Banyak kan...yang kocik kocik kami tak masukkan lar...

Mungkin dengan perkongsian gambar gambar ini dapat memberi ilham kepada semua yang nak buat kabinet dapur....

 * Kita layan m nasir dulu senandung buruh kasar

" lihatlah bangunan yang tinggi mengawan
menghiasi kotaraya
menjadi kemegahan dari zaman ke zaman
kejayaan negara
pandanglah aku yang bermandi keringat
di bawah terik mentari
bekerja dengan menghempas tulang
mencari nafkah sehari
aku hanyalah seorang buruh kasar
di tengah kota besar turut merasa bangga
kerana telah berjasa
kerana tanpa kami tak mungkin terlaksana
sebuah kota yang menjadi
impian sezaman"

Kabinet dapur

Minggu ni bertalu2 panggilan bertanya kan kabinet dapur, tu belum lagi di tambah dengan kebanjiran whatsup2 bertanya kan harga kabinet dapur. Semua nak buat persedian menjelang raya 2017 ni. Saya selaku admin Naz Creative memohon maaf sekiranya kami terlambat balas, terlambat bagi kata putus harga, drawing serta pelbagai lagi dalam perbincangan kita.

Terima kasih tak terhingga kepada semua pelanggan2 kami yang memberi kepercayaan penuh kepada kami. Bukan senang nak dapat kepercayaan penuh. Setiap manusia pasti membuat kesilapan, begitu juga dengan kami yang tak lari dari kesilapan..



Sedikit info tentang kami yang mana baru nk mengenali kami...

Disember 2004 permulaan kami dalam arena pembuat perabut ni bertapak di kajang utama bersebelahan kajang dua..dulu hutan belantara kat situ, dan di situ lah permulaan kami di bantu beberapa pekerja melayu spt
1. Fauzi ( dah buka kilang sendiri )
2. Jamal ( dah buka kilang sendiri )
3. Zakaria ( buka kedai makan sekarang )
4. Shahrehan ( bekerja di putrajaya sekarang )
5. Hasim ( dh jadi tokey buah sawit sekarang )

Dan ramai lagi yang pernah jadi ahli Naz Creative Trading ketika itu di awal fasa pertama 2004 hingga 2015

Mei 2015 fasa kedua kami di taman tesek kesuma semenyih apabila kami terpaksa berpindah kerana kos sewa tapak yang tinggi...ketika itu kami di bantu oleh
1. Zazri ( hingga sekarang )
2. Idan ( dh berniaga sendiri )
3. Indah ( satu2 wanita yang pandai buat perabut )

Dan ada beberapa orang lagi yang berkemahiran ketika itu...namun perjalanan kami tak panjang di semenyih. Pada mac 2016 kami berpindah lagi ke melaka pulak..semua di sebab kn kos..

Mac 2016 fasa ketiga kami di melaka. Lepas ni tak tau kat mane pulak..beberapa tukang berkemahiran di sini spt
1. Zazri
2. Hazwan
3. Zul
4. Mustafa kamal
5. Farizal

Semua nya alhamdulillah mantap berlake..

Kami melakukan kerja ni secara sepenuh masa, tiada separuh masa kerana kami amat menitik beratkan kualiti..



Jadi kepada yang berminat dengan hasil keje kami buleh la hubungi kami 0196645709 ....


Produk Kami

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive