Wednesday, July 1, 2015

Design terbaru kabinet dapur

Bermula dari tahun 2004 NAZ CREATIVE TRADING di tubuhkan, banyak design design yg telah kami buat...di awal permulaan kami, material spt milamine edging biding ' J ' amat begitu porpular..corak moden di campur dengan klasik, corness menggunakan biding butterfly 0404 serta palmet 0148 menjadi pujaan ramai...
Pada pertengahan 2008, material milamine menjadi ' hot ' dengan campuran ala moden iaitu " milamine ABS " hangat di perkatakan..ini kerana promosi kuat dalam majalah impiana serta majalah dapur di pasaran..
Kini 2015..kemunculan material serta design terbaru telah muncul di persada ruangan dapur iaitu " 4G glass high glossy " menjadi kegilaan ramai..

Kami dari NAZ CREATIVE TRADING juga tidak melepaskan peluang dengan cuba memenuhi permintaan pasaran kabinet dapur material 4G glass..

Hasilnya...hampir setiap bulan permintaan tempahan kami terima material 4G glass hingga kan kami membuat rancangan membeli material dengan secara borong dari pembekal...



Maka dengan demikian kami mampu membuat harga promosi yang lebih murah dari harga pasaran..



Kami juga menggunakan hingest " soft close " tanpa membuat cas tambahan kepada pelanggan..dengan ini ramai pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang di berikan...



Campuran pelbagai warna juga tidak ketinggalan utk kami gunakan..semestinya hasil memang puas hati..

Trend masa kini memang 4G glass tengah menjadi kegilaan..buleh di katakan material milamine hampir terggelam arus masa..

Bagi yang ingin mendapatkn perkhidmatan kami buleh lah menghantar email kpd kami di anjakanbumi@gmail.com..
Atau pun whatsuup di no 0196645709..



"KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI"
Dapat kan segera sementara masih ada.

Vinly flooring UPM kejuruteraan

Selesai sudah pemasangan vinly flooring serta pemasangan rak fail di fakulti kejuruteraan UPM serdang..

Pemasangan ini hanya mengambil masa dalam beberapa jam je..



Cantikkan..kemas gitu..pemilihan kaler yang cemerlang gemilang dan terbilang



Terdapat sedikit ruang pantry untuk buat air dan biskut biskut..buleh la buat mkn tengah hari..

So ruangan pantry kemas dn cantik..mari kite lihat beberapa koleksi gambar projek ni..



Antara krew yang terlibat 

Az : marketing
Naz : desingner
Zazri : pengurus kilang
Zul : pembantu kilang
Idan : tukang pasang
Ady : pembantu pemasangan.


Sunday, June 28, 2015

Promosi raya kabinet dapur 2015

" ku mengharap kan ramadhan kali ini penuh makna , agar dapat ku lalui dgn sempurna"

Ramadhan kali ini cukup bereerti kepada kami kerana tahun ni ramadhan kali yang pertama NAZ CREATIVE TRADING menyambut di kawasan baru di SEMENYIH...selama 11 tahun kami di KAJANG UTAMA, kali bermula di tempat baru..
Dengan keadaan suasana yang bru serta krew krew yang baru banyak cabaran yang kami lalui sepanjang perpindahan kilang ini..bukan mudah berpindah randah...alhamdulillah berjaya juga mengharungi semua tu...
Dengan kemasukkan krew krew yang berkewibaan memantapkan lagi  kualiti jenama NAZ CREATIVE TRADING..

Masih menampilkan sye sebagai teraju utama. serta di bantu dengan az sebagai pembantu dalam urusan pemasaran dan pemgurusan pejabat..

Dengan kehadiran en zazri sebagai ketua tukang merangkap pengurus operasi menjadikan sistem perjalanan kami menjadi lancar serta di bantu dengan en zul yang berpengalaman hampir 15 tahun dalam dunia pembuatan kabinet dapur..

Untuk pemasangan luar pulak kami mempunyai 2 kumpulan agar pemasangan lebih laju dan efisyen...

Team 1 
En idan dan fendi 
( mempunyai kemahiran elekrical )

Team 2
Mr eric dan joe..
( pakar pemasangan kabinet dapur )

Mereka semua ini begitu mahir dalam pemasangan perabut terutama kabinet dapur...



Pelbagai material buleh di dapati di sini dengan harga yang berpatutan...



Material yg memjadi permintaan ramai adalah....4G glass..

Pelbagai warna buleh di pilih untuk 4G glass ini..merah, hitam, putih serta banyak lagi yang menarik..



Amacam....cun x ..
Hubungi segera utk pertanyaan di talian 019 6645709

Kabinet dapur bukit mahkota bangi

Alhamdulillah selesai jugak pemasangan kabinet dapur di bukit mahkota ni..
Terima kasih kepada tuan haji dan hajjah kerana memberi kepercayaan kepada kami utk menyiapkan kabinet dapur rumah beliau...
Material yang di gunakan utk rumah tuan haji ni adalah spt milamine board beserta kekemasan edging aluminium handle profail...wow...simple dan cantik gitu..

Pemilihan kaler juga tepat serta bersesuaian dgn imej dapur rumah tuan haji ni..kaler cerah agar tidak menampakan kelam di dapur..



Kami jugak menggunakan hingest jenis soft close agar tertutup pintu dgn perlahan..maka tidak lah pintu itu tertutup dengan berdentum kuat..




Dengan ini selesai lah pemasangan kabinet dapur di rumah tuan haji ni...alhamdulillah..

Kami daripada warga NAZ CREATIVE TRADING mengucapkan selamat berpuasa kepada tuan haji sekeluarga..semoga bulan ramadhan kali ini memberi seribu erti kepada kami dan tuan haji...

Amin......

Antara krew yang terlibat..
Naz : ketua tukang 
Zazri pembantu tukang
Eric : ketua pemasangan
Joe : pembantu tukang..

Saturday, June 27, 2015

Kabinet dapur taman intan baiduri

Alhamdulillah selesai sudah pemasangan kabinet dapur sempena raya aidil fitri bakal menjelma...

Wah.....syok la kabinet dapur baru..material 3G glass pulak tu..kaler merah..

Pemasangan di lakukan di PPR taman intan baiduri kepong...

Alhamdulillah...di sini kami warga naz creative mengucapkan selamat berpuasa kepada semua rakyat malaysia...

Antara kru yg terlibat spt 
Naz : ketua projek
Zazri : ketua tukang
Pijan : pembantu tukang
Zul : pembantu tukang..

Monday, June 8, 2015

Kabinet dapur taman lingkaran nur

Alhamdulillah selesai jugak pemasangan kabinet dapur di taman lingkaran nur kajang...
Material yg di gunakan spt milamine board beserta kekemasan edging aluminium profail bersama soft close hingest...
Wow....memang cantik dgn kombinasi kaler terang serta lembut

Simple je desingn kabinet dapur ni tapi menawan tu...



Dengan sususan yg rapi membuatkn byk barang buleh di simpan dalam kabinet tu..so lepas ni dapur . Berjayak bersepah lagi la...



Pemilik rumah ni bernama puan laila seorang guru yg mengajar di temerloh..rumah ni beliau buat utk anak dara beliau..mudah skg ni..ibu menyediakn rumah utk anak anak..

Apa apa pun terima kasih kpd puan laila krn memberi kepercayaan kepada kami utk menyiapkn ubah suai rumah beliau...
Bukan hanya setakat kabinet dapur kami buat kat rumah ni..

Grill
Awning
Kabibet dapur
Kerja batu
Wiring
Serta mengecat

Terima kasih kpd krew yg terlibat spt

Az : konsultan
Naz : ketua projek
Hasim : tukang
Habib : grill dan awning
Zazri : pemasangan kabinet dapur
Idan : elektrical
Musa : tukang batu
Along : pembantu
Pijan : pembantu
Jamil : pembantu

Hampir kesemua staf naz creative turun buat rumah ni..maklum la..utk projek rumah ni hampir memakan masa yg lama krn faktor faktor yg x dpat di elakkan spt kami sedang menguruskn perpindahan kilang serta beberapa org staf kami terlibat dengan denggi...

Walau bagaimana pun  berjaya juga kami siapkn projek ni..


Sunday, May 24, 2015

Promosi kabinet dapur di semenyih

Assalamualaikum warga semenyih...
Kini kilang kabinet dapur telah di buka di tasik kesuma semenyih bagi memenuhi permintaan pelanggan warga semenyih..
Harga yang berpatutan serta material yang berkualiti...
Miliki spt dapur ini jenis milamine board

Harga yg berpatutan..pelbagai jenis kaler buleh di pilih...

Kalau nk yg agak modern style anda buleh memilih 4G / 3G glass ...yg ni memang kegilaan ramai la..



Tidak ketinggalan jugak material klasik spt solid nyatoh, semangkok, aok atau ramin...yang ni sape yg mahu kn klasikal produk buleh dapat kn segera..



Utk keterangan lanjut anda buleh la menghubungi kami di talian 019 6645709 atau anda buleh la datang sendiri di kilang kami beralamat no 12 jalan 3/4 jalan kesuma semenyih..

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive