Wednesday, December 13, 2017

Kabinet dapur umbai jaya

Assalamualaikum kepada semua pencinta kabinet dapur di seluruh melaka, muar, negeri 9 dan kajang..alhamdulillah gembiranya kami tak terkira satu tugasan yang agak besar telah kami pun kami siap mengikut jadual yang di peruntukan..

Pertemuan kami bersama en wan dan puan aini di pejabat kami taman bukit tembakau akhir menemui jodoh buat kami untuk menyiapkan satu lagi projek yang melibat kan pendawaian elektrikal dan pemasangan perabut.

Lokasi pemasangan tak jauh dari kilang kami. Jalan kaki pun sampai..iaitu taman umbai jaya 3.

Jom kite lihat koleksi yang pertama iaitu kabinet dapur.


Dengan memilih material jenis 3G glass kaler gold dan hitam memang menjadikan ruang dapur begitu luas sekali. Tengok saja daripada pengcahayaan memang syok sekali.


Memiliki dapur yang cantik sudah semestinya dambaan seorang isteri atau suri dapur. Ye la kalau dapur tak berapa nak kemas camno nk masak kan.


Penggunaan table top konkrit tile 2 x 2 juga memainkan peranan penting untuk ketahanan lasak.

Terdapat juga ruang pembahagi antara peti ais seolah olah ada dapur kering dan basah.

Selain tempahan kabinet dapur kami juga membuat almari bilik slidding anty jump  dan kabinet tv.



Banyak barang buleh di simpan ni..bantal, toto narita pun buleh..anak menyorok dalam almari pun buleh.

Terima kasih tak terhingga kepada en wan dan puan aini kerana sudi membuat tempahan dengan kami. Selamat menduduki rumah baru.

Tuesday, December 12, 2017

Kabinet dapur kasa height alor gajah

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog ini serta pencinta kabinet dapur. Alhamdulillah berkat dengan kesyukuran kita semua masih di beri kesihatan yang baik, rezeki yang luas untuk menyempurnakan hari hari terindah ini.

Lagi beberapa hari kita semua nak menjengah tahun 2018 ini bermakna berakhirlah tahun 2017.

Hari ni kami nak storykn sedikit tentang satu lagi pemasangan kabinet dapur di taman kasa height alor gajah.


Pemilik rumah ni bernama en fazli seorang pegawai tentera yang menetap di sg buluh selangor. Namun beliau telah membeli satu lagi rumah di alor gajah taman kasa height untuk di jadikan aset hari tua beliau.


Beliau telah bersetuju memilih design dan meterial jenis laminate untuk di jadikan set kabinet dapur rumah beliau. Segala pengalaman kami curah kan maka terjadi lah set kabinet dapur ini.


Penggunaan ruang dan warna memainkan peranan penting untuk tampak lebih elegen.

Penggunaan hingest jenis soft close juga memainkan peranan penting supaya pintu kabinet kabinet tidak terhempas kuat.


Terima kasih tak terhingga kepada tuan fazli kerana memberi kepercayaan penuh kepada kami..

Monday, November 27, 2017

Kabinet dapur 2017 part 2

Jun
1. En zaini - pengkalan jajar alai
Job no : 306
Info : set kabinet dapur


2. Makcik - padang temu
Job no : 307
Info : set kabinet dapur


3. Puan jalilah - kg tersusun mendapat
Job no : 308
Info : set kabinet dapur


4. En rosli - ayer molek
Job no : 309
Info : set kabinet dapur


5. Hj yunus - merlimau
Job no : 310
Info : 2 set kabinet dapur


6. En badrul - tanah merah tangga batu
Job no : 311
Info : kabinet bawah sahaja



Julai
1. En selamat - kg pulau sebang alor gajah
Job no : 312
Info : 1 set kabinet dapur , 3 set almari bilik



2. Puan adnin - sri tuah permai
Job no : 313
Info : kabinet bawah sahaja


3. Reduan - ayer pasir perdana


4. En fuzai - tmn kebaya alor gajah


5. Cik nurul - krubung indah


6. En am - belimbing setia




7. En wan - tmn rambai sentosa



Ogos
1. En razif - kg bukit tembakau


2. En zain - tmn muzaffar height ayer keroh


3. Puan humairah - tun kudu


4. Puan ainin - cheng perdana


5. Puan malina - pandan jaya malim


6. En afik - taman sri sempang pulai


7. Puan rosma - tanjung minyak perdana




8. En azlan - sri buana tangga batu


9. Puan rubiah - bertam jaya


10. En halim - gemencheh



September
1. Puan nora - teluk mas


2. En halim - pengkalan jaya bukit katil


3. En wan - tanjung minyak perdana




4. Puan aminah - kg tengah gemencheh


5. Pak ahad - kg bukit tembakau
6. Masjid khalil yaakop - tanjung minyak
7. Puan diana - bertam perdana


8. Reduan - teluk mas



Oktober
1. Reduan - ayer pasir perdana


2. Klinik dr Goh - taman mas jaya muar




3. Reduan - teluk mas


4. Reduan - krubung jaya


5. En alias - bertam ulu


6. En shahir - bukit katil damai


7. Puan ija - semabok jaya


8. En ariff - sekolah tunas bakti lereh


9. Nuar - pos melaka raya



November
1. En wan - umbai jaya 3


2. En fazli - kasa height alor gajah




3. Reduan - paya rumput


4. En nizam - paya rumput


5. En halim - gemencheh


6. En farid - sg linggi



7. Puan izatul - sri duyung


8. En riduan - tehel



Disember

1. En ridwoon - taman muzaffar height



2. Kementerian luar bandar - putrajaya

3. Mat ludin - umbai jaya

4. Puan mazni - bukit melaka

5. En azrul - parit jawa muar

Produk Kami

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive