Friday, January 23, 2015

Kabinet dapur di melaka

Assalamualaikum warga MELAKA..kami warga kerja NAZ CREATIVE HOME FURNITURE ingin meng war2 kn kabinet dapur di area melaka..
Kami menerima tempahan membuat kabinet dapur di sekitar area melaka..so kepada pencinta kabinet dapur area melaka buleh la menghubungi kami sekiranya berminat dgn tempahan kami..

Banyak material utk di buat pilihan..salah satu contoh kabinet dapur 4G glass..pelbagai warna buleh menjadi pilihan...

Terdapat kabinet dapur dgn material bajet punye iaitu material milamine board...dgn bercorak kn design moden anda mampu miliki dapur yg cantik..

Kami juga menerima tempahan membuat almari bilik mengikut citarasa anda..anda puas kami 100 kali puas...

Untuk tempahan anda buleh menghubungi kami 
 014 8027674 - puan azlila

Thursday, January 22, 2015

Kabinet dapur eddi semenyih

Alhamdulillah..bertempat di taman pelangi semenyih akhirnya siap juga satu kabinet dapur simple dgn menggunakkan material milamine board...


Warna pulak kami pakai warna walnut...serta kekemasan kami pakai ABS...

Yang ni pulak kabinet tinggi ( tall unit ) utk ruangan dapur luar..yang ni buleh simpan mcm2 benda ...

Tuesday, January 20, 2015

Kabinet dapur ustaz azhar pajam

Bertempat di arial park pajam kami warga NAZ CREATIVE TRADING memulakn pemasangan kabinet dapur, tiang dan kabinet kasut
Bulterial yg di gunakan spt fomeca high gloss kaler putih susu..warna cream la...




Menariknye rumah ustaz azhar ni terdapat 2 jenis table top...satu konkrit top.dan satu lagi menggunakan top solid surface

Bukan hanya kabinet dapur sahaja umah ustaz azhar ni..kami juga membuat tiang yang paling mendapat sambutan era ini..




Amacam..cantik x..berseri laman tamu rumah dengan kehadiran tiang seri..

Material yg di gunakan adalah jenis fomeca..

krew yang terlibat dalam pemasangan ni spt 
jaman ketua tukang
muazim dan ghulam sbg pembantu tukang

Friday, January 9, 2015

Kabinet dapur riduan arial park

Alhamdulillah akhirnya selesai juga pemasangan umah en riduan ni...nk jumpe tuan umah ni punye lah susah sbb tuan umah bz dgn out station...
Dgn menggunakan material 4G glass warna putih beserta konkrit top warna hitam memang menarik..

Terdapat juga breakfast table siap buleh alih2 tu..
Terdapat juga cermin clear utk simpan brg yg nampak
Terdapat juga satu aksesori tambahan rak pinggan..kt sblah sinki..so kalau basuh pinggan buleh terus simpan pinggan...







Di atas adalah koleksi rumah en riduan...alhamdulillah..

antara krew2 yang terlibat utk pemasangan ni spt
en naz : ketua tukang / desingner / marketing
musa : ketua tukang utk kerja2 batu
awin : ketua tukang utk perabut ( pemasangan )
lan / idris / saem : pembantu tukang
syariman : elektrical


Thursday, January 8, 2015

Dapur sg kantan kajang

Selesai satu keje pemasangan kabinet dapur tambahan di rumah puan mahani sg kantan kajang..

Dengan menggunakan material jenis  milamine beserta kekemasan edging aluminium memang teserlah cantik...



Terdapat juga breakfast table utk memudahkn penyedian sarapan pagi..so x payah nak bawak sarapan ke meja makan besar setakat sarapan sorang atau berdua..

Akhir kata terima kasih kepada puan mahani krn sudi memberi kepercayaan kpd kami agar kami dapat menyiapkn kerja2 di rumah puan..

staff utk pemasangan
naz : ketua tukang / desingner / marketing
lan / idris / saem : pembantu tukang


Wednesday, December 31, 2014

Promosi kabinet dapur 2015

Assalamualaikum kepada semua peminat dn pembaca blog kabinet dapur...
Alhamdulillah dlm bebarapa jam lagi 2014 akn meninggalkn kite maka muncul la 2015...
2014 byk meninggalkn kesan pada kite byk meninggalkan kenangan...mengharapkn 2015 muncul dgn penuh keyakinan di jiwa...

Kami dari krew NAZ CREATIVE HOME FURNITURE mengucapkan selamat menyambut tahun baru 2015...

Byk permintaan untuk lanjutkn promosi kabinet dapur 4G glass merah..insyaallah syarikat kami pun tgh membuat order dgn pembekal secara pukal..ha...maknanye promosi bakal di teruskn...


o

Pelbagai warna buleh di dapati utk 4G glass...cantik menarik tertarik tau...utk menjelang tahun 2015 dapatkn la kabinet dapur dgn design dn corak yang terbaru

Insyaallah tahun 2015 kami akan perbaiki segala kelemahan pada tahun 2014..dari segi kelengkapan insyaallah mesin jenis terbaru akn muncul bg mempercepatkn proses pembuatan kabinet dapur..ini kerana skg kami masih lg mengguna kn machine manual utk mengeluarkn produk kami..

Kepada mereka di luar sana yg berminat utk mendapatkn khidmat kami buleh la menghubungi kami di talian 0196645709

Tuesday, December 30, 2014

Grill dan kerja2 besi 2014

Tahun 2014 adalah tahun pembukaan bagi kerja2 tempahan grill dan kerja2 besi..

Pelbagai jenis dn bentuk buleh di dapati spt grill biasa sampai la ke rought iron..kami juga membuat promosi harga rendah utk tahun pertama utk menarik pelanggan dan alhamdulillah kami mendapat sambutan yg menggalakkan..


Terima kasih kepada pelanggan kami yg sentiasa memberi sokongan padu..

 Untuk tempahan grill buleh menghubungi sye 0196645709 naz

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive