Monday, October 20, 2014

3G glass kota warisan

Alhamdulillah dengan siap la satu lagi pemasangan kabinet dapur dan almari bilik di kota warisan sepang...
Pemilik rumah yang bernama pn faezah dn suami nya en razak ni memang baik orgnye...walaupun kehidupan mereka di limpahi rezeki yg byk tp mereka tidak sombong...
Bermula dengan kabinet dapur material 3G glass memang cun...rumah ni lain sikit antara rumah yg pernah kami buat..sblom ni kami byk menggunakan hitam dn merah...tapi rumah ni kami gunakn kaler solid brown serta brown mirror...maknanye dua kaler la..



Dari segi penggunaan ruang pulak kami buat " carcas" tu sampai siling...byk brg buleh di isi tu...



Atas tingkap pun kami buat kotak taw...setiap ruang kami gunakan sebaik mungkin..comey kan..

Utk kabinet gantung kami pakai kaler solid brown..



Yg ni pulak kabinet bawah..wow...cun nye..yg ni kami pakai brown mirror....masuk kedapur nampak kaki...

Cantikkn kombinasi atas dn bawah..

Selain dari kabinet dapur..kami juga membuat almari bilik utk rumah kak faezah kite ni...dgn menggunakan material milamine board maka siap la satu almari bilik yg cantik...




Tu dia sampai siling..byk brg buleh di isi..ketinggian rumah 10'...so brg2 spt bantal buleh la simpan kt atas tu..



Terdapat juga satu portabal cabinet sebelah almari tu tujuan nye utk menyimpan buku2 ke..so penggemar novel buleh la menyimpan koleksi dlm tu..
Maka dgn siap la satu pemasangan perabut di rumah kak faezah..
Bg mereka yg ingin membuat tempahan bulehla menghubungi kami di talian 0196645709...
Konsultan / ketua projek : pn azlila
Desingner / marketing : naz
Ketua tukang : awin
Pembantu tukang : lan
Pembantu tukang : jo

Thursday, October 16, 2014

Promosi 4G glass

Pertama kali setelah 10 tahun bergelumang dlm pembuatan perabut kali NAZ CREATIVE mencuba sesuatu per iklanan dlm majalah...

Byk lagi material yg buleh di dapati dr kami
Antaranya
1. 3G glass
2. Milamine board
3. Solid nyatoh
4. Papan lapin fomeca
5. Top solid surface

Pasti anda puas hati..bijak berbelanja

Hubungi kami utk mendapatkn sebut harga rumah anda...
En naz 0196645709
Pn az 

Tuesday, October 14, 2014

Variasi kabinet dapur

Permintaan kabinet dapur memang tggi skg..dari yang klasik sampai yang separa moden terus ke fully modern style..dari corak kayu hingga ke corak kilat ( glossy )..
Memenuhi permintaan dn tempahan dari pelanggan memang di utamakan oleh NAZ CREATIVE TRADING...idea pelanggan kami hormati dan idea kami hanya penyumbang merealisasi kan dapur impian anda..


Menggunakan material spt solid nyatoh memang menampakkn ciri2 klasik..dengan semburan varnish dark rosewood memang mengancam..apa yang menarik tentang solid nyatoh ni adalah susunan urat kayu....ada yang gelap dan ada yang cerah..penggunaan handle bentuk C juga memainkan peranan style dapur..tgk dipintu jenis kayu jalur berdiri..cantik kan


Satu lagi material yang porpular adalah milamine board..ini krn harga yang di tawarkan adalah harga yang paling murah dan ekonomi..pelbagai kaler milamine board ni..kekemasan pintu pulak buleh di gunnakan aluminium edging atau ABS..kalau dalam majalah material ni di kenali milamine ABS...kan comey tu...pada yng inginkan ekonomy buleh la memakai material milamineboard...



Pengganti kepada milamine board adalah material papan lapis fomeca...bg pelanggan yg tidak menggemar milaminae boleh la menggunakan material fomeca..harga pun masih berpatutan..ini kerana fomeca buleh mencermin corak modern style..


Fomeca juga terdapat yg jenis high gloss...mungkin ada yg ingin material kilat tapi x mau 3G glass..anda juga buleh menggunakan material ini..ini kerana material sebegini agak murah berbanding 3G glass...kadang kala mata kite pun tertipu dgn kilat nye...memanng cantik...

Selain 3G glass..ada satu lagi material 3G aclrylic..die punye glossy sama mcm 3G glass...tapi material ni kurang mendapt perhatian mungkin di sebabkn harga yg di tawarkan agak tinggi jika di bandingkan dengan 3G glass..maka dengan itu ramai yang berebut nak 3G glass..




Antara yang paling mendapat sambutan abad ini..memperkenalkN 3G glass...STYLO CABINET yang di nanti2kan oleh para penggemar dn pencinta kabinet dapur..ini kerana harga nya yang berpatutan...mungkin harganya tggi sedikit dari milamine..tetapi die murab dari 3G aclrylic..malah sama harga dengan material solid nyatoh...so..ramai lah yang berlumba2 membuat kabinet dapur dgn material 3G glass ini...warna juga begitu byk..ada merah,putih, oren, hijau serta glass mirror spt black mirror dn brown mirror tidak ketinggalan..


Alhamdulillah dgn izin dr ALLAH kami masih mampu berkarya dgn kreativiti kerja tgn kami yg di kenali dgn TANGAN EMAS...

Terima kasih kepada anda krn sudi menyokong kami....

Budi baik anda kami tidak akn lupakan...

SOKONG LAH BUATAN BUMIPUTERA...



Almari Anti jump NAZ CREATIVE

Keselesaan menyimpan baju dan barang2 tersembunyi di dlm bilik tidur memang amat di perlukan...oleh itu jawapan nya mestilah almari yang cantik dan kemas...
Berbeza dgn almari yg di beli di luar..almari yang dibuat oleh NAZ CREATIVE memang menarik dn cun..kedalaman almari yang kami buat sedalam 24" makanya baju yang berhanger tidak perlu susun menyereng..
Ketinggian jugak kami buat sampai siling..byk barang buleh di isi tu...


Menggunakan pintu slidding fully aluminium memang cun..dengan kaler corak kayu memanjang menampakkan lagi ruang bilik yang besar..utk almari 2 pintu ni suai dgn bilik anak...harga yang di tawarkan pulak memang menarik...cuma RM 1300...


Almari anti jump campuran milamine ini juga antara yang menjadi perhatian penggemar bilik tido..sesuai utk bilik master bedroom..wow..kemas gitu...
Harga yang di tawarkan cuma RM 3000 sahaja...


Almari fully milamine kaler walnut ni pun antara yang tinggi permintaan..dgn menggunakan pintu jenis slidding menambahkan lagi ruang menyimpan barang yang banyak..terdapat laci di bawah pintu tu..maknanya laci di luar kabinet almari..hehehe...senang nak cari seluar dlm baju dalam ....harga yang di tawarkan adalah RM 2900 sahaja..


Satu lagi almari paling porpular...fully slidding anti jump..yang ni memang selalu di gilai ramai para penggemar yang mengemas bilik tidor...dgn susunan baju yang tersusun...memang cantik la..harga yang di tawarkan jugak hanya RM 5000 sahaja..

Thursday, October 9, 2014

DUNiA KABINET DAPUR 3G GLASS

assalamualaikum kepada penggemar blog....rasanya x terlewat utk pihak kami NAZ CREATIVE TRADING mengucapkan selamat menyambut aidil adha kepada semua rakan2 serta pelanggan kami yang beragama islam.....

alhamdulillah kita masih lagi di panjangkan usia utk melakukan ibadah korban ini...

hari ini sye nak mempamirkan sedikit koleksi kabinet dapur 3G glass dari kami....semoga ia dapat membatu anda dalam mencari idea utk membuat kabinet dapur...

bersesuaian dengan permintaan di zaman skg material 3G glass mendapat perhatian penuh dari pelanggan...




dengan menggunakan kaler merah manakala konkrit top kaler putih memang menjadi pujaan ramai..ini kerana kaler merah ni memang stail baru sikit...moden katakan...kombinasi tall unit utk peti ais dan oven memang menambahkan lagi kecerian dapur..




tgk tu..cantik kan...kan sye kata menambahkan lagi kecerian dapur...island caunter memang sesuai di letakkan...

namun begitu tidak lupa juga kaler merah hati..merah ni agak gelap sikit sebenarnya...bagi pendapat sye utk ruang dapur yang luas memang sesuai dengan kaler merah hati ni...


namun jangan di lupakan jugak..kombinasi hitam dan putih x kurang jugak hebatnya...dengan pecampuran kaler hitam dan putih dan di tambahkan sedikit glass brown miror memang mencetuskan atrilistik dapur tu..cume design kabinet dapur masih mengekalkan elemen yang sama..tall unit bersama oven,,hihihihi


dari sudut pandangan mata halus memang kelihatan kemas dapur..silap ari bulan nak masak kat dapur pun x sampai hati..sbb dapur cantik....

tapi yang ini menggunakan kombinasi kaler hitam,merah dan putih...sesuatu yang menarik bagi mereka yang menyukai kaler begini..maklum la si suami suka kaler merah mana kala isteri suke kaler hitam..so bahagikan sama rata..baru adil namanya...







sebenarnaya banyak lagi koleksi2 kabinet dapur dari kami..insyaallah kite bertemu lagi di ruangan akan datang..." mood nak sambung potong kayu pulak hihihihihi " bye bye

Thursday, October 2, 2014

kabinet dapur : mantin





kali ni kembara ke MANTIN NEGERI 9..PN lili yg menghubungi kami...material umah ni menggunakan milamine board serta edging aluminium..

Design umah kak lili ni simple je..kak lili ni suke yg klasik sikit..cume tambah elemen moden pada edging aluminium je..
Kabinet gantung umah PN lili ni kami buat sampai siling..byk barang buleh di isi..PN lili ni die x brapa suka kabinet terbuka..so semua tertutup..kaler yg di pilih pulak adalah jenis rosewood..
Terima kasih pada PN lili kerana sudi menghubungi kami dn membuat tempahan dgn kami..alhamdulillah siap sudah..PN lili dh pun buleh memasak..

Ketua projek :naz & jamal
Ketua tukang : shah
Pembantu tukang : muazim

Wednesday, October 1, 2014

Grill resident 9 bukit mewah

Pemasangan grill di resident 9 bukit mewah...
Selesai sudah..alhamdulillah
Kotak di yard...


Marketing : naz
Tukang besi : azhar
Tukang layan : along

Komen Anda


ShoutMix chat widget