Friday, February 27, 2015

Pemasangan air cond di melaka

Kami syarikat bumiputera menjalan kn perkhidmatan memasang serta menyelenggara air cond di kawasan melaka..kepada yang berminat buleh menghubungi kami di talian 019 6645709

Thursday, February 26, 2015

Kabinet dapur pandamaran klang

Satu lagi hasil kabinet dapur yg simple dari kami naz creative telah di pasang di apartment vista indah pandamaran klang...
Die punye owner bernama en khalid dn puan rina..rumah ni beliau nk sewakn je..so diorg pun oder kabinet dapur yg simple je...

Maklum la penyewa skg ni nk sewa umah yg serba serbi lengkap..mybe sewa umah pun buleh tahan gk mengalahkn bayar umah sendiri...hihihi...



Material yg di gunakkan utk umah ni adalah spt milamine board serta kekemasan edging aluminium...wah wah wah...



Alhamdulillah selesai sudah pemasangan umah en khalid ni..di samping itu pihak naz creative mengucapkan tahniah kepada en lan iaitu tukang kayu naz creative kerana kelahiran cahaya mata yang kedua...selesai pemasangan rumah ni berkejaran beliau ke hospital...

Itulah matlamat kami dari naz creative membantu yang memerlukan..

Naz : marketing
Lan : ketua tukang

Friday, February 20, 2015

Kabinet dapur azam sri bayu

Assalamualaikum...selesai sudah pemasangan di apartment sri bayu balakong...
Pemilik rumah bernama en azam sungguh baik dan peramah...material yang di gunakkan utk rumah en azam ni spt milamine board serta edging aluminium..

Pemilihan kaler memang sesuai utk dapur ni..table top jenis meico top warne hitam menambahkn lagi kecerian dapur rumah en azam ni..



Terdapat juga satu pintu lubang angin utk tidak berbau dalam kabinet dapur tu..manakala utk kabinet gantung kami biar kan satu body tidak di pasang supaya buleh melatakkan periuk dan belanga..




Cantikkan kabinet dapur umah en azam ni...kemas dn bersih





Dgn ini selesai sudah kabinet dapur umah en azam ni...

Pihak kami mengucapkn ribuan terima kasih krn sudi membuat pembelian dgn kami...



Krew

Naz : marketing 
Wak adi : ketua tukang

Monday, February 16, 2015

Kabinet dapur 4G glass kg baginda

Assalamualaikum kepada semua para pembaca blog serta penggemar kabinet dapur...
Wow..kali ni umah en ismail kt kg abu bakar baginda bangi..

Dengan menggunakkan material 4G glass warna hitam memang nampak cantik..berkilat...

Ada yg kata penggunaan warna hitam ni buleh membuat ruang jadi sempit..tp sebenar bergantung kepada pemilihan warna ruang dapur



Tgk ruang dapur en ismail..kecik je tapi apabile penggunaan warna tepat ruang menjadi agak selesa...



Terdapat satu ruang utk oven bawah kabinet dapur serta pintu aluninium utk buang haba bawah sinki..so tiada lagi bau hapak..




Terdapat juga beberapa aksesori kabinet dapur..buleh di katakn fully aksesori gak la..


Nampak tu...wow...banyak nye aksesori kabinet dapur umah en ismail ni..

Yang ni pulak kabinet dapur beroda...buleh di tolak kehulu kehilir sekiranya anda memerlukan ruang yang besar...



Cantikkan..menarik tertarik tu...jiran sebelah memuji...masak sesedap..huhuhuhu

Mari kite lihat beberapa koleksi rumah en ismail ni






Demikian lah ceritera rumah en ismail ni..kami warga NAZ CREATIVE TRADING mengucapkn selamat masuk rumah baru kepada en ismail..memang cantik...lot banglo lagi..

Selamat tahun baru cina 2015..

Kepada sesiapa yang berminat buleh la menghubungi kami di talian 019 6645709..kami sedia menghias dapur anda sampai cun melecun...


Krew

Naz  : marketing & ketua tukang
Az : konsultan
Lan : pembantu tukang
Idris : pembantu tukang
Awin : pembantu tukang

Sunday, February 15, 2015

Kabinet dapur 4G glass residen 9

Assalamualaikum..akhirnya selesai jugak satu pemasangan kabinet dapur di residen 9 bukit mewah kajang..

Bersempena menyambut tahun baru cina ni kami agak gelisah nk menyiapkn keje sbb nye berdepan dgn pembekal bahan mentah yg cuti lama...bulan 3 nanti baru diorang buka..cuti sakan....


Dengan menggunakan material 4G glass warna putih memang menampakkan sisi moden dlm ruangan dapur...bersertakan bronze mirror yg terdapat di kaunter bar ni memang menakjubkn...



Yang pulak gambaran kaunter dari dalam..cantikkan...kemas selesa utk memulakn aktiviti memasak keluarga...



Terdapat jugak pintu aluminium untuk bawah sinki..so bau hapak dalam kabinet dapur sudah tiada lagi...

Utk table top rumah ni kami juga menggunakan material solid surface..berkilat taw..



Utk keadaan rumah apartment ni satu je masalah bagi kite iaitu masuk rumah nampak dapur..oleh itu kami buat satu partition yg boleh memisahkn ruang dapur dan laluan ke ruang tamu...



Kami letakkn pulak aksesori rak cermin pada partition tu..cantik x...

Mari kita lihat beberapa koleksi gambar rumah cik ati dari residen 9 ni...



Smoga dgn sedikit penerangan ini dapat memberi ilham kepada para2 penggemar kabinet dapur untuk membuat ubahsuai dapur anda...

Akhir kata dari kami selamat menyambut tahun baru china..

Krew 
Naz : marketing & desingner
Az : konsultan
Awin : ketua tukang
Lan : pembantu tukang
Saeem : pembantu tukang
Azhar : tukang grill
Habib : tukang grill

Sunday, February 8, 2015

Kabinet dapur 4G glass bukit katil

Assalamualaikum...bertemu kembali kite di ruangan hiasan dapur anda...kali satu lagi pemasangan dLanbukit katil permai melaka...
Pemilik rumah bernama en fairus ni memang baik orgnye berasal dari kelantan...
Dengan menggunakan material 4G glass ni memang cantik...

Ceriakn pemilihan kaler umah en fairus ni..dengan kombinasi table top konkrit kaler hitam bersama 4G glass warna kuning cair memang " rare " ler..



Kepada anda yg berminat buleh lah menghubungi kami di talian 014 8027674 puan azlila...

Pastikan dapur anda sentiasa cantik...

Krew

Naz : marketing
Musa : tukang batu ( konkrit top )
Lan : ketua tukang

Wednesday, January 28, 2015

Plaster siling di kajang

Kami juga menawarkn khidmat membuat plaster siling..


Utk tempahan grill & renovation rumah dan plaster siling hanya tertumpu kawasan kajang, bangi serta pajam..

Tetapi utk tempahan kabinet dapur setakat ni satu malaysia kami dh pusing..
 Ini kerana kabinet dapur byk kami habiskn membuat di kilang kami dan bila pemasangan ianya mengambil masa yg tidak terlalu lama..

Utk ubahsuai rumah kami hanya hadkn di kawasan kajang, bangi dn pajam..ini krn utk ubahsuai rumah memerlukan kawalan kerja yg tepat..kalau terlalu jauh sukar utk pantau kerja..sbb itu kami hadkn tempahan..

Sekiranya anda berminat dgn perkhidmatan kami anda buleh la menghubungi kami di talian 019 6645709

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive