Friday, November 28, 2014

Koleksi kabinet dapur 4G merah

Di dlm keghairahan kite membeli rumah skg ni terselit satu perasaan ingin kn dapur yg cantik dn selesa...
Mungkin ada di antara anda yg sedang mencari kontraktor ingin membuat kebinet dapur rumah anda
Di sini kami warga NAZ CREATIVE TRADING salah satu pengusaha pembuat kabinet dapur bumiputera yg telah bertapak di kajang selama 10 tahun...
Alhamdulillah kami masih mampu bertahan dgn mengutamakn kualiti yg sedaya upaya kami jaga..
Untuk bulan november 2014 ni kami menawarkn promosi menarik 4G glass warna merah utk kepada pelanggan yg berminat dgn material ini..

Ini kerana permintaan 4G glass byk utk bulan ni kami mengambil peluang membeli material secara pukal..dn kelebihan nya kami dapat menawarkn dgn harga yg terbaik...



Alhamdulillah ramai pelanggan yg berpuas ati dengan hasil kami..

" kami akui kami bukan la yg terbaik krn byk kekurangan dari segi kelengkapan..tetapi kami cuba buat yg terbaik utk kami hasil kn "

Warna merah ni memang antara warna yg menjadi pilihan ramai..warna nye yg garang menampakkn lagi kemantapan dapur rumah anda

Kebanyakkan warna merAh ni sesuai dgn kombinasi warna putih..lihat sahaja..bagaimana variasi warna ini di persembahkan..



Utk table top pulak ada pelbagai jenis material yg buleh di gunakkan mengikut bajet anda..ingin yg cantik dn kemas anda buleh menggunakan GRANITE, QUAZ STONE dan SOLID SURFACE...seandainya bajet anda rendah sedikit kite gunakan Konktit tile..tetapi seandainya anda mahukn yg ekonomi buleh la gunakan mieco top ( kayu )..

Dari segi harga pulak memang tidak di nafikn byk perbezaan..ini krn ada sesetengah pengusaha menggunakn ketebalan glass 3mm...manakala produk dari kami menggunakan ketebalan glass 5mm...begitu juga dgn hinggest..kami menggunakkan hinggest jenis soft close agar pintu kabinet tertutup dgn perlahan...

Byk kan warna merah..sambutan begitu menggalakkan..



Alhamdulillah semua siap dgn jayanya..x sia2 kami mempromosi kn kabinet dapur 4G glass warna merah pada bulan ini...



Ini la promosi yg kami war2 kn di majalah, serta kami edarkn risalah di rumah custumer..

Wednesday, November 26, 2014

4G glass flat sri sabah cheras

Alhamdulillah siap satu lagi pemasangan kabinet dapur yg simple..
Pemasangan kali ni di lakukan di flat sri sabah cheras...pemilik umah ni bernama kak yus memang baik..

Dgn menggunakan material 4G glass kaler silver mana kala table top menggunakkan material solid surface memang mengancam...



Memang berkilat..cantik,kemas...warna yg sesuai...


Terdapat juga laci utk menyimpan brg2 spt sudu,sudip dn mcm2 lagi



Ape yg menarik nye buatan dr kami...kami banyak menggunakan bahan yg terbaik dn berkualiti..


Tuesday, November 25, 2014

Almari bilik putra jaya

Dah lama x masuk putrajaya persint 9 ni..kali ni masuk wat keje pulak..lalu kat putrajaya ni teringat masa buat keje kat presint 7 kuaters kerajaan dulu..hampir 2 tahun jugak la berkampung kt situ..
Ari ni dapat buat lak kat presint 9..almari bilik serta almari make up..

Dengan menggunakan almari jenis anti jump..wow..cantik..



Cantikkan..



Dengan menggunakan handle jenis aluminium profail memang nampak moden..

Kabinet hiasan bangi lama

Alhamdulillah selesai sudah pemasangan almari hiasan di rumah bangi lamA...


Dengan menggunakan material spt kerangka kayu jenis kelas C di kemas kini menggunakan 
Fomeca yg berkualiti tinggi serta campuran material 3G glass memang menambahkn lagi keanggunan almari tersebut..



Kami juga menggunakn hingest soft close made in korea...agar pintu tertutup secara perlahan..

Terdapat juga tiang utk kelihatan cantik bahagian dapur..wow...pemisah antara dapur dn ruang tamu,.




Tuesday, November 18, 2014

Grill rumah murah di kajang

Promosi grill utk warga kajang dn bangi...


Hari ni 2 biji umah pasang grill di residen 9 kajang utama..

Yang pertama di tingkat 11


Yang kedua lak di tingkat 9



Design kt residen 9 ni memang dh di tetapkn oleh pihak pemaju...so sama je la design setiap rumah..kaler pun sama..



So kepada sesiapa yg beli kt residen 9 buleh la terus hubungi kami terus..

Harga pulak gerenti best punye..

Sunday, November 16, 2014

Kabinet dapur milamine kajang

Materialiaskn di gunakkan utk rumah ni adalah milamine board kaler walnut...kabinet rumah ni berciri2 kn klasik sikit...
Pintu menggunakkan kekemasan biding J manakala cornes menggunakn biding buterfly..ni design era 90an dulu...sbb skg ni byk menggunakkn aluminium edging...
Tp oleh kerana pemilik rumah ni memang meminati ala klasik..maka kami pin buat la kabinet dapur ala klasik..
Kami variasikn kabinet dapur ni dgn meletakkan 4 pintu cermin..


Cantikkan..walau pun masih berciri2 klasik tp masih relevan utk di pakai..
Marketing : nazKetua tukang : awinPembantu tukang : jo

Friday, November 14, 2014

4G glass merah sementa klang

Assalamualaikum para penggemar blog...alhamdulillah kali ni satu lg pemasangan kabinet dapur di taman sementa klang berjaya di siapkn..

Dgn menggunakan material 4G glass warna merah memang menakjubkn..wow..cantikkan..terdapat juga variasi pintu kabinet dapur apabila kami meletakkn 4G glass bronze mirror agar kelihatan lebih menarik..



Utk aksesori tambahan kami menggunakkan hinggest soft close agar pintu tidak tertutup secara kuat..

Terdapat juga rak pinggan utk kabinet bawah..so pinggan buleh la simpan dlm kabinet dapur tu..

Kombinasi hitam putih dn merah ni memang menampakkn sisi moden bg yg menggemari arus kemodenan dapur



Terdapat juga satu kabinet tall unit utk menyimpan peti ais dan oven..

Marketing & desingner : naz
Ketua tukang : fauzi
Pembantu tukang : idris

Komen Anda


ShoutMix chat widget