Wednesday, December 17, 2014

Kabinet dapur sg besi

Alhamdulillah..setelah berhempas pulas akhirnya siap juga kabinet dapur di PPR sg besi ni...

Dgn menggunakan material milamine board kaler merah memang kelihatan agak simple tp manarik..



Kombinasi kaler merah putih ni memang antara ciri2 moden..menggunakkn handle aluminium serta hinggest soft close memang cun..



Cantikkan...selain dari kabinet dapur ni kami jugak membuat rak kasut..



Akhir kata terima kasih x terhingga kepada en azman dn pn nurul yg sudi memberi peluang kepada kami pengusaha bumiputera ...


Thursday, December 4, 2014

4G merah puncak saujana

Alhamdulillah kesan dari promosi 4G glass merah bulan lepas siap lg satu pemasangan kabinet dapur 4G glass warna merah di puncak saujana kajang..


Terdapat juga aksesori tambahan utk rumah ni iaitu rak pinggan dn rak botol..cantikkn..



Terdapat juga pintu aluminium lubang angin agar dlm kabinet dapur tidak berbau hapak...maklum la..kawasan terperap mesti berbau punye...

Maka dgn ini siap la satu kabinet dapur yg simple...

Krew installer 
Marketing & desingner : naz
Tukang : awin
Tukang : lan
Tukang : joe
Plumber : shariman
Qualiti control : idris

Almari milamine puncak saujana

Bertemu kembali kite dlm ruangan bicara hiasan laman rumah..kali ni nk bincangkn sedikit tentang pemasangan almari bilik di rumah en shahli puncak saujana kajang..
Material yg di gunakan spt milamine board di kemas kini oleh aluminium edging...
Wow memang cantik..

Yg ni bilik master...pemilihan kaler menggunakn kaler yg cerah..terdapat juga cermin di pintu almari tersebut...



Di dalam ruangan kabinet ni terdapat rak dn laci utk menyimpan barang2

Mari kite lihat bilik anak2 en shahli..



Yg ni warna garang sedikit..

Kalau yg ni cerah la sikit..nampak luas nye

Krew yg terlibat
Marketing & desingner : naz
Tukang : awin
Tukang : lan 
Tukang : joe
Qualiti control : idris

Friday, November 28, 2014

Koleksi kabinet dapur 4G merah

Di dlm keghairahan kite membeli rumah skg ni terselit satu perasaan ingin kn dapur yg cantik dn selesa...
Mungkin ada di antara anda yg sedang mencari kontraktor ingin membuat kebinet dapur rumah anda
Di sini kami warga NAZ CREATIVE TRADING salah satu pengusaha pembuat kabinet dapur bumiputera yg telah bertapak di kajang selama 10 tahun...
Alhamdulillah kami masih mampu bertahan dgn mengutamakn kualiti yg sedaya upaya kami jaga..
Untuk bulan november 2014 ni kami menawarkn promosi menarik 4G glass warna merah utk kepada pelanggan yg berminat dgn material ini..

Ini kerana permintaan 4G glass byk utk bulan ni kami mengambil peluang membeli material secara pukal..dn kelebihan nya kami dapat menawarkn dgn harga yg terbaik...

Alhamdulillah ramai pelanggan yg berpuas ati dengan hasil kami..
" kami akui kami bukan la yg terbaik krn byk kekurangan dari segi kelengkapan..tetapi kami cuba buat yg terbaik utk kami hasil kn "

Warna merah ni memang antara warna yg menjadi pilihan ramai..warna nye yg garang menampakkn lagi kemantapan dapur rumah anda

Kebanyakkan warna merAh ni sesuai dgn kombinasi warna putih..lihat sahaja..bagaimana variasi warna ini di persembahkan..

Utk table top pulak ada pelbagai jenis material yg buleh di gunakkan mengikut bajet anda..ingin yg cantik dn kemas anda buleh menggunakan GRANITE, QUAZ STONE dan SOLID SURFACE...seandainya bajet anda rendah sedikit kite gunakan Konktit tile..tetapi seandainya anda mahukn yg ekonomi buleh la gunakan mieco top ( kayu )..

Dari segi harga pulak memang tidak di nafikn byk perbezaan..ini krn ada sesetengah pengusaha menggunakn ketebalan glass 3mm...manakala produk dari kami menggunakan ketebalan glass 5mm...begitu juga dgn hinggest..kami menggunakkan hinggest jenis soft close agar pintu kabinet tertutup dgn perlahan...
Byk kan warna merah..sambutan begitu menggalakkan..

Alhamdulillah semua siap dgn jayanya..x sia2 kami mempromosi kn kabinet dapur 4G glass warna merah pada bulan ini...



Ini la promosi yg kami war2 kn di majalah, serta kami edarkn risalah di rumah custumer..

Wednesday, November 26, 2014

4G glass flat sri sabah cheras

Alhamdulillah siap satu lagi pemasangan kabinet dapur yg simple..
Pemasangan kali ni di lakukan di flat sri sabah cheras...pemilik umah ni bernama kak yus memang baik..

Dgn menggunakan material 4G glass kaler silver mana kala table top menggunakkan material solid surface memang mengancam...



Memang berkilat..cantik,kemas...warna yg sesuai...


Terdapat juga laci utk menyimpan brg2 spt sudu,sudip dn mcm2 lagi



Ape yg menarik nye buatan dr kami...kami banyak menggunakan bahan yg terbaik dn berkualiti..


Tuesday, November 25, 2014

Almari bilik putra jaya

Dah lama x masuk putrajaya persint 9 ni..kali ni masuk wat keje pulak..lalu kat putrajaya ni teringat masa buat keje kat presint 7 kuaters kerajaan dulu..hampir 2 tahun jugak la berkampung kt situ..
Ari ni dapat buat lak kat presint 9..almari bilik serta almari make up..

Dengan menggunakan almari jenis anti jump..wow..cantik..



Cantikkan..



Dengan menggunakan handle jenis aluminium profail memang nampak moden..

Kabinet hiasan bangi lama

Alhamdulillah selesai sudah pemasangan almari hiasan di rumah bangi lamA...


Dengan menggunakan material spt kerangka kayu jenis kelas C di kemas kini menggunakan 
Fomeca yg berkualiti tinggi serta campuran material 3G glass memang menambahkn lagi keanggunan almari tersebut..



Kami juga menggunakn hingest soft close made in korea...agar pintu tertutup secara perlahan..

Terdapat juga tiang utk kelihatan cantik bahagian dapur..wow...pemisah antara dapur dn ruang tamu,.




Komen Anda


ShoutMix chat widget