Friday, April 15, 2016

Almari bilik paya rumput melaka

Alhamdulillah sempena dengan hari jumaat ni kami NAZ CREATIVE TRADING berjaya juga siap kan 4 biji almari di taman dahlia 2 paya rumput alor gajah melaka ni...banyak juga la tu terpaksa berhempas pulas menyiapkan..

Untuk material kali kami gunakan pintu anty jump supaya almari bilik ni kelihatan mantap dan cantik..


Untuk pengetahuan pembaca semua..kesemua almari ni menggunakan material dan kaler yang sama..so tak nampak sangat beza nye..2 bilik untuk anak, satu bilik untuk mak dan ayah dan satu lagi untuk bilik orang gaji..memang sempoi la pelanggan ni..


Ketinggian almari ni pulak kami buat terus sampai siling..baru nampak gah gitu...

Mari kite lihat beberapa koleksi almari bilik ni...





Selesai je pemasangan pelanggan menyatakan berpuas hati dengan kualiti..beliau membuat tempahan satu lagi almari..kalau ikutkn dari kata nya, banyak lagi nak tambah tapi kami terpaksa menolak dulu sebab banyak lagi tempahan kami kt kilang nak kena buat..maklum la kekurangan tenaga kerja membuatkn kami terbatas sikit untuk menyiapkan kerja dengan cepat..susah nak cari pekerja pekerja di kalangan warga tempatan..apa yang kami cuba pertahankan tidak mahu pakai pekerja warga asing..

Antara krew yang terlibat
Naz : marketing / pemasangan
Zazri : ketua tukang
Farizal : pembantu
Fizi : pembantu
Zul : pembantu

Monday, April 4, 2016

Kabinet dapur 3G glass kuning

Alhamdulillah selesai juga pemasangan kabinet dapur rumah en aidil di alam prima ni..warna kuning tu..ni lah pertama produk dari kami NAZ CREATIVE TRADING berwarna kuning..dengan menggunakan material jenis 3G glass memang comel la..


Masa pemilihan warna di buat en aidil dengan berani nye berwarna kuning ni..kami dh mula risau, ok ker kabinet dapur warna kuning ni..maklum la kami pun tak pernah buat warna ni..biasa yg kami buat hitam, putih, merah, hijau, biru dan ungu...tapi kali ni warna kuning..


Itu pilihan en aidil kami ikut je la..tak sangka lak bila dh siap cantik rupanye..kemas pun kemas...



Di tambah pula dengan beberapa aksesori tambahan seperti rak pinggan dan rak botol memang cantik la..



Tu dia rak botol nye..bukan setakat botol je buleh masuk, pinggan mangkuk pun buleh..sbb rak botol ni saiz besar la sikit..

Terima kasih kepada en aidil kerana sudi membuat tempahan dengan kami...

Krew yang terlibat
Naz : marketing
Zazri : ketua tukang
Zul : pembantu


Kabinet dapur oren batu berendam

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog serta pencinta kabinet dapur...alhamdulillah genap sebulan kami warga NAZ CREATIVE TRADING berada di bumi melaka, taman bukit tembakau melaka..tak sangka lak promosi kabinet dapur yang kami anjurkan mendapat sambutan sampai tak menang tangan nk buat..alhamdulillah rezeki tu..

Kali ni kami nak kongsikan sedikit info tentang kabinet dapur yang baru kami siapkan..pemilik rumah ni bernama puan lisa..beliau ni berasal dari teluk mas melaka tapi menetap di putrajaya..kire nye rumah di taman sutra wangi batu berendam ni buat aset untuk hari tua la..lagi pun rumah di area melaka masih murah kalau nk di bandingkan dengan kuala lumpur..


Amacam cantik tak kabinet dapur rumah puan lisa kite ni..percaturan kaler ni dari idea suami puan lisa..gabungan kaler oren dan hitam menjadi taruhan..


 Dengan menggunakan material laminate high gloss memang menampakkan hasil yang cantik..di tambah pulak dengan aksesori hingest soft close memang menakjubkan..



Namun setelah siap, puan lisa dan suami memuji hasil kami serta berpuas hati dengan khidmat kami..

Terima kasih kepada puan lisa dan suami kerana sudi menjadi pelanggan kami..kalau di ikutkan puan lisa ni pelanggan ketiga kami semenjak kami membuka kilang di bukit tembakau ni..

Kepada sesiapa yang berminat buleh la menghubungi kami di talian 019 6645709 atau datang sendiri ke kilang kami di bukit tembakau..dekat dengan ikan bakar umbai...

Krew yang terlibat
Puan az : marketing
Zazri : ketua tukang
Farizal : pembantu
Zul : pembantu
Fizi : pembantu

Monday, March 21, 2016

Dunia kabinet dapur melaka


Promosi kabinet dapur menjelang raya aidilfitri..

Kami menawarkan pelbagai material antaranya
1. Solid nyatoh
2. Milamine
3. 3G glass
4. 4G glass
5. Fomeca

Serta banyak lagi material..



Kami bukan ejen atau orang tengah..kami adalah pengilang bumiputera di pekerja pekerja kami terdiri dari anak melayu bumiputera..



Untuk mendapatkan sebut harga kami, kami buleh pergi ke rumah anda..sebut harga secara percuma atau pun anda buleh datang ke kedai kami di TAMAN BUKIT TEMBAKAU MELAKA..


Saturday, March 12, 2016

Kabinet dapur bukit tembakau

Assalamualaikum kepada semua pencinta kabinet dapur..hari ni kami nk story sikit pasal satu projek kabinet dapur di bukit tembakau melaka ni..ala yang dekat dengan ikan bakar umbai tu..ha...
Hari ni adalah hari ketiga kami kilang kami beroperasi di bukit tembakau ni..dua minggu sebelom ni kami sibuk dengan setting mesin serta urusan2 pembukaan kat sini..tengah dok sibuk2 datang seorang pelanggan ni nk buat tempahan kabinet dapur..
Di fahamkan sebelom ni beliau bekerja di kuala lumpur..so banyak lah beliau melihat jenis2 kabinet dapur moden jenis 3G glass..sekarang beliau dah balik ke melaka serta menatap di sini la..puas jugak beliau mencari kabinet dapur jenis 3G glass ni dan beliau jumpe harga nya memang tinggi melangit..apabila beliau tanya harga dengan kami berulang kali beliau kompom kan dengan kami, betul ke harga tu.." muroh nau harge nye"..beliau yang kata ler..kami pun tak tahu harga kt sini berapa..

Cuma yang kami tahu..material 3G glass kt sini memang susah nak dapat..mujur lah sebelom ni kami berpusat di kajang so material tu senang dapat..buat masa ni pun bahan mentah kami ambil borong dari kajang..mungkin sebab tu murah sikit kot..

Baik lah..untuk rumah akak ni kami menggunakan material jenis 3G glass kaler biru muda..peh..lembut tu..sejuk mata memandang bila memasuki dapur..



Pintu nye pula kami gunakkan hingest jenis soft close..wow..memang menarik tau..



Akhir kata dari kami terima kasih kepada puan ( tak sempat nk tanye nama sbb dok panggil akak je ) kerana sudi buat tempahan dengan kami selaras membantu peniaga bumiputera macam kami ni...di samping itu juga dapat la kami memberi peluang pekerjaan kepada anak2 kampung berkerja bidang kemahiran pertukangan ni...kalau di KAJANG bidang pertukangan ni ramai yang di kuasai oleh warga asing..tapi kami tetap mengutamakan anak tempatan..di harapkan sokongan dari anda dapat kami meneruskan perjuangan ini.

Kepada yang berminat buleh menghubungi kami di talian 019 6645709 atau 014 8027674 atau anda buleh datang terus ke kilang kami ber alamat JA 7148, jalan ROS 1, taman bukit tembakau, umbai..berjumpa dengan Puan Azlila

Terima kasih

Krew yang terlibat
Zazri : ketua tukang
Zul : tukang
Fizi : pembantu

Wednesday, March 9, 2016

kilang kabinet dapur di melaka

Alhamdulillah setelah berpenat mengangkat mesin, menyusun barang barang akhirnya kami warga NAZ CREATIVE TRADING menapak di sini TAMAN BUKIT TEMBAKAU MELAKA..terasa sikit suasana kampung ni..15 tahun terperuk di KAJANG kali ni berubah angin di MELAKA pulak...

Untuk pengetahuan warga melaka, kami bukan lah baru menjejak ke sini..sebelom ni kilang kami di KAJANG, kami banyak jugak menerima tempahan area melaka ni..melihat potensi kabinet dapur di melaka ni semakin laju kami mengambil keputusan buka di sini..lagi pun area Melaka ni ramai kilang perabut bangsa cina, kaum bumiputera agak kurang menceburi...kalau ada pun hanya menggunakan material jenis biasa sahaja..kini kami tampil di melaka dengan membawa material moden seperti mana kami buat di KAJANG..so seblom ni kami sampai di sini mungkin ramai yang tertanya apa itu kabinet dapur 3G glass, acrylic, 4G glass dan macam macam lagi..dengan kami semua ada..

di sini kami lampirkan sedikit beberapa contoh kabinet dapur moden 3G dan 4G glass












pelbagai pilihan warna buleh di dapati...hubungi kami untuk keterangan lanjut..
019 6645709 atau 014 8027674

Thursday, February 25, 2016

Tempahan kabinet dapur di melaka

Assalamualaikum semua warga melaka....kini kami naz creative trading pembuat kabinet dapur yang cukup porpular di kajang ingin men war war kan kepada penduduk melaka, muar dan sekitar yang berdekatan, pembukaan kilang perabut kami untuk cawangan melaka akan di buka pada bulan mac 2016 bertempat bukit tembakau teluk mas...

Berita baik juga kepada kilang kilang perabut di melaka, kami juga adalah pengeluar pintu 3G glass serta pintu anti jump...

Untuk berkat pembukaan kami juga menawarkan potongan harga menarik kepada 100 pembeli pertama..

Dapatkan segera..dan hubungi kami di talian 0196645709 untuk keterangan lanjut..

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive