Tuesday, January 10, 2017

Kabinet dapur bertam perdana

Alhamdulillah selesai sudah pemasangan kabinet dapur di rumah cikgu muleyani di bertam perdana...dapat lah beliau menunaikan umrah minggu depan dengan sempurna..kalau tak beliau runsing memikirkan dapur beliau yang sarat dengan barang..


Di awal perkenalan kami, cikgu muleyani kurang keyakinan untuk membuat tempahan dengan kami, takut hasil nya kurang memuaskan...setelah perbincangan demi perbincangan bersama suami nya, akhir beliau mengambil keputusan " kite try dulu "...kalau ok..kita sambung next projek..


Beliau memberanikan diri meletakkan kepercayaan kepada untuk kami siap kabinet dapur rumah beliau...material yang di gunakan jenis laminete bercorak kayu..


Maka bermula lah satu lagi pemasangan kabinet dapur..

Siap je kabinet ni terus cikgu ni memuji, bagus hasil nya...

Maka nye bermula lah satu lagi tempahan..insyaallah bulan depan lak kami pasang

Krew yang terlibat
Zazri : ketua tukang
Hazwan : pembantu
Mus : pembantu

Monday, January 9, 2017

Kabinet dapur ungu di hatimu...

Assalamualaikum kepada semua pencinta serta tak lupa yang sedang mencari, tercari kat mane nak tempah kabinet dapur...jawapannya..call me..019 6645709 untuk keterangan lanjut..pelbagai design, warna dan material kami ada..

Hari ni kami Naz Creative nak storykan sedikit tentang pemasangan kabinet dapur yang special ini..kenapa kami cakap ini special...



Special nye kerana....nama tempat hampir sama...umbai sentosa dan rambai sentosa..
Pemilihan material dan warna sama..

Kedua duanya menggunakan 3G glass warna ungu serta table top menggunakan solid surface...dan kedua duanya siap pemasangan pada hari yang sama..

Special kan...

Jom kite lihat pemasangan yang pertama di taman umbai sentosa di mana pemilik rumah ini bernama Puan Fazlun..




Mana kala untuk pemasangan kedua di taman rambai sentosa , pemilik rumah ini bernama En Zamir...





Masih tak terlewat untuk kami mengucapkan tahniah kepada En zamir atas kelahiran cahaya mata terbaru...

Krew yang terlibat
Zazri : ketua tukang
Hazwan : pembantu
Mus : pembantu

Friday, January 6, 2017

Kabinet dapur jasin bistari

Alhamdulillah selesai jugak pemasangan hari ni di taman jasin bistari...perbincangan demi perbincangan maka terlaksana lah satu lagi hasil karya dari kami untuk mak cik rozi..


Terdapat dua ruangan dapur rumah mak cik ni..satu dapur basah satu dapur kering..jom kita tengok dapur kering dulu..



Dengan menggunakan material jenis 3G glass kaler putih berserta kaunter bar yang mengikut design citarasa mak cik rozi ni memang cantik...walau pun simple, namun ciri ciri ala modern kotemporari ni memberi ilham bermakna...kesemua carcas menggunakan jenis high gloss beserta hingest soft close..



Untuk ruangan dapur basah, kami menggunakan material putih high gloss...manakala untuk table top menggunakan konkrit top tile 2 x 2...

Akhir kata dari kami terima kasih mak cik kerana sudi membuat tempahan dengan kami...sanggup menunggu walau pun agak lewat..tempahan penuh..

Krew yang terlibat

Zazri : ketua tukang
Hazwan : pembantu
Musa : pembantu

Thursday, January 5, 2017

Kabinet dapur laminate high gloss

Assalamualaikum kepada semua pelanggan kami...yang baru berkenalan, salam perkenalan dari Naz Creative Trading untuk anda..semoga di tahun baru memberi sejuta azam yang bakal anda capai..yang mane tak tercapai azam tahun lepas tunaikan...

Begitu juga dengan kami, azam tahun 2017 ni adalah nak buat lagi bagus dari azam 2016...

Hari ni kami nk story mory sedikit tentang satu perjalanan kami di taman rambai sentosa..



Pemilik rumah ni bernama kak khatijah, beliau sebenarnya menetap di Sg Besi Kuala Lumpur. Kire nye rumah kat melaka ni sebagai aset hari tua la...

Untuk projek rumah beliau ni kami menggunakan material jenis laminate high gloss kombinasi hitam dan putih...

Penggunaan hingest jenis soft close juga di gunakkan agar kabinet dapur nampak lebih elegen...


Terdapat satu kaunter untuk sarapan pagi...sekarang ni kalau anda perasan atau yang mengikuti blog ini pasti dapat melihat, kebelakangan ni banyak tempahan melibat binaan kaunter..

Keluasan dapur memang agak luas..jadi senang untuk buat sususan carcas cabinet..

Jom kite lihat beberapa koleksi projek rumah ni...ada rak tv dan almari bilik


Akhir kata dari kami warga Naz Creative selamat menyambut tahun baru kepada kak khatijah...terima kasih kerana sudi membuat tempahan dengan kami...

Krew yang terlibat
Zazri : ketua tukang
Hazwan : pembantu
Mus : pembantu
Wan : tukang batu

Monday, January 2, 2017

Promosi kabinet dapur 2017


Assalamualaikum kepada semua pengikut setia blog ini serta yang baru berkenalan dengan blog ini....

Sempena dengan kehadiran tahun baru 2017..kami ingin membuka tirai dengan PROMOSI KABINET DAPUR 2017...

Sedikit info tentang kami Naz Creative Trading..


Kami beroperasi di taman bukit tembakau umbai dari jam 9 pagi hingga 6 petang setiap hari kecuali ahad..


Kami bukan lah konsultan agen atau orang tengah..tetapi kami terlibat secara langsung dalam pembuatan perabut..anda buleh lah melawat atau melihat sendiri di premis kami...

Di sebabkan itu juga harga yang kami tawarkan adalah harga mampu milik..

Harga kami bukanlah murah kerana ada lagi yang murah dari kami..
Harga kami bukan lah mahal kerana ada lagi yang mahal dari kami..

Harga kami tidak mengikut mana mana pembuat perabut kerana memberi mengikut standart quality seperti semua produk kami menggunakan hingest jenis soft close..


Kami tidak menggunakan barangan made in china..

Contoh nya..material milamine..ada yang menggunakan jenis thailand board kerana ia lagi murah..tetapi kami menggunakan brand MIECO

dari segi aksesori kami menggunakan brand SAUS kerana ketahan dan kualiti nya...

Untuk material 3G glass kami menggunakan glass dengan ketebalan 6mm berbanding pembuat perabut lain yang menggunakan ketebalan 3mm yang mudah pecah..



Pelbagai pilihan warna dan design yang anda buleh pilih..

Kami juga tidak menggunakan pekerja asing...100% bumiputera..kesemua krew krew kami berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang pembuatan perabut..

Insyaallah kami cuba realisasi kan impian anda untuk memiliki dapur yang cantik dan menawan..




Untuk ingin keterangan lanjut anda buleh lah menghubungi kami 019 6645709..
Sebut harga percuma..


DAN YANG PALING PENTING GTS KAMI TANGGUNG..Gerenti puas..

Amir tanjung minyak

Tahun baru semangat baru...yeah...satu lagi pemasangan kabinet dapur selesai di tanjung minyak perdana..

Pemilik rumah bernama en amir telah memilih material jenis 3G glass dengan percampuran kaler hitam putih dan kuning menjadi idaman beliau..





Terdapat satu kaunter agar senang nk sarapan pagi..

Terima kasih en amir kerana membuat tempahan dengan kami...selamat tahun baru kepada en amir...


Saturday, December 31, 2016

Kabinet dapur 2017

Perjalanan 2016 bakal melabuh tirai nya...kini tirai 2017 terbentang luas...setahun berlalu kami di bumi melaka...terima kasih kepada pelanggan kami kerana sentiasa menyokong kuat produk kami..


Strategi kami pada tahun 2016 kami membeli barang barang secara pukal memberi impak yang begitu besar untuk kami...bila material di beli secara pukal maka kami dapat harga yang rendah..dan kami mampu menjual dengan harga mampu milik....

Pelbagai latar belakang pelanggan kami dan pelbagai tempahan kami dapat..alhamdulillah semua selesai dengan jayanya...

KINI..2017 kami akan buka tahun baru dengan barang secara pukal lagi...kejar jangan tak kejar...

Hubungi kami segera

Produk Kami

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive