Monday, August 21, 2017

Kabinet dapur bukit tembakau

Assalamualaikum kepada semua pencinta kabinet dapur...sedar tak sedar dah nak masuk bulan kemerdekaan serta raya aidil adha..

Hari ni kami nak kongsikan sedikit info tentang satu pemasangan kabinet dapur di kg bukit tembakau umbai..

Pemilik rumah ini bernama en razif bekas pesara tentera laut..beliau memilih material jenis 3G glass kaler marron gitu...jom kite tgk



Kombinasi hitam dan marron memang cantik dan menawan di tambah penggunaan hingest jenis soft close memang cun la...

Terima kasih en razif kerana sudi membuat tempahan dengan kami..

Thursday, August 3, 2017

Kabinet dapur krubung indah

Alhamdulillah selesai juga satu pemasangan kabinet dapur rumah cikgu effah di taman krubung indah ni...

Untuk projek pemasangan kabinet dapur kali ni kami menggunakan material jenis laminate glossy...




Cikgu effah kite ni suke kaler merah..kombinasi hitam dan merah memang cantik..sesuai dengan keadaan sekeliling...

Akhir kata dari kami terima kasih cikgu kerana sudi membuat tempahan dengan kami...muda2 lagi dh beli rumah...

Sunday, July 30, 2017

Kabinet dapur pulau sebang

" gemilangnya melaka lahirnya panglima bijak sana, bendahara seri maharaja punya pahlawan perkasa "..

Assalamualaikum kepada semua peminat setia kabinet dapur tak lupa juga yang tengah berjinak jinak dengan kabinet dapur..

Hari ni kami nak story kan sedikit tentang pemasangan kabinet dapur di Pulau Sebang Alor Gajah ni..sebelah dengan Tampin tu...
Teringat pulak lagu J Sham, "no 66 tampin negeri 9, utk kekasih ku yang jauh di mata "

Pemilik rumah ni bernama en selamat dan menetap di kota damansara K.L..( dah lama kami tak pergi kota damansara..last kami buat di sekolah damansara dua tahun lepas )

Ok go to the point...kali ni kami di beri tugas menyiapkan satu set kabinet dapur dan 3 set almari bilik slidding anty jump...
Jom kite lihat kabinet dapur dulu..




Untuk kabinet dapur rumah en selamat ni kami menggunakan material jenis 3G glass gold kaler...wow..teserlah kemantapan gitu...black and gold menjadi taruhan..rasa nya dah banyak kami buat kabinet dapur kaler macam ni..dapur beliau agak luas di tambah suasana riang kawasan dapur semangat nak memasak gitu...terdapat  dua rak botol senang nk simpan barang..

Bukan hanya kabinet dapur malah kami juga membuat tiga set almari bilik..

Untuk bilik master...



Yg ni bilik master almari bilik slidding anty jump glass..berkilat tau...

Mana kala untuk 2 bilik anak beliau kami gunakan kaler silver..nampak sikit kejantanan beliau....





 Akhir kata dari kami terima kasih kerana membuat tempahan dengan kami..
Terima kasih juga tak terhingga kerana menyokong usaha kami...

Tuesday, July 18, 2017

Kabinet dapur special

Bertemu kembali kali ni membincangkan kabinet dapur yang baru saja selesai pemasangan..ini kali pertama pemasangan kabinet dapur yang menarik  sepanjang karier kami dalam pembuatan kabinet dapur...

" design yang sama, harga yang sama, baru lah adil dan saksama "...
Lain macam je bunyi ni...mesti menarik kan...

Kali ni kami team naz creative di amanahkan untuk menyiapkan dua biji kabinet dapur yang sama tiada lebih tiada kurang untuk dua permaisuri hati tuan haji ni...( dua isteri da.....)

Untuk rumah pertama...



Jom kita tengok rumah kedua pulak..




Sama kan...tiada beza pun..kalau anda perasan, yang membezakan adalah peti ais sahaja...


Tetiba hati ini teringat pulak lagu madu 3...

" senang nye dalam hati kalau beristeri dua..spt dunia ana yang empunya "..

Pada yang di luar sana kalau ada isteri lebih dari satu..meh sini bikin kabinet dapur cun punya..baru lah isteri isteri sayang...

Kabinet dapur moden

Alhamdulillah hari ni selesai dua pemasangan kabinet dapur yang agak simple dan comey gitu...

Persamaan kedua duanya ukuran sama dan material pun sama..yang beza nya tempat dan warna...

Untuk projek pertama kami melaku kan pemasangan di taman ayer pasir perdana..ala jalan nak nak ke machap tu..design bentuk rumah sama spt taman lipat kajang...




Utk projek ni kami menggunakan table top konkrit tile 2 x 2 mana kala pintu menggunakan laminate jenis corak kayu..


Selesai sahaja pemasangan di ayer pasir ni kami terus ke taman tuah permai di durian tunggal...

Penggunaan material juga sama konkrit top tile 2 x 2 serta pintu laminate...tapi kaler lain la...kali ni kalernya laminate glossy oren gitu



Terima kasih en riduan ayer pasir dan puan adnin dari tuah permai kerana sudi membuat tempahan dengan kami...

Sekiranya anda berminat untuk buat tempahan dengan kami buleh la hubungi kami di talian 0196645709...

Monday, July 17, 2017

promosi kabinet dapur 2017

 " Raya pertama dengan keluarga..
Ayah bonda maaf di pinta...
Adik adik senyum selamber ..
Sampul ada duit tak ada.."

SEMINGGU BERHARI RAYA KUNJUNG MENGUNJUNG RUMAH TERBUKA..



assalamualaikum kepada semua pembaca blog ini serta pencinta kabinet dapur....rasa nya masih tidak terlewat untuk kami mengucapkan selamat hari raya aidilfirti maklum lah mood raya masih ada..
maybe di luar sana tengah sibuk menyusun jadual rumah terbuka rakan rakan, jiran jiran, pak cik makcik yang jauh dan dekat, semoga perjalanan anda berjalan dengan lancar..

hari ni kami nak story mory sikit pasal kabinet dapur. ramai yang menelefon kami bertanya kan kabinet dapur sempena nak masuk rumah baru...

atas permintaan semua kami melancarkan promosi pakej kabinet dapur sempena aidil fitri....
di sini kami lampirkan beberapa set kabinet dapur yang anda buleh pilih..harga cun punya..

KHAS UNTUK WARGA MELAKA DAN MUAR..
promosi merdeka raya..

SET A
ukuran :
wall unit - 6ft
base unit - 12ft

harga :


 1. konkrit top tile 2 x 2 + 3G glass : RM 5900
 2. konkrit top tile 2 x 2 + laminate : RM 5000
 3. top laminate + 3G glass : RM 4500
 4. top laminate + laminate : RM 3500


* free sinki 2 bowl & paip
* kaler buleh pilih






SET B
ukuran :
wall unit - 9ft
base unit - 12ft
tall unit - 2ft

 1. konkrit top tile 2 x 2 + 3G glass : RM 7000
 2. konkrit top tile 2 x 2 + laminate : RM 6000


3. top laminate + 3G glass : RM 5000
4. top laminate + laminate : RM 4500


* free sinki 2 bowl & paip
* 1 rak botol
* kaler buleh pilih





SET C
ukuran :
wall unit - 6ft
base unit - 10ft

1. konkrit top tile 2 x 2 + 3G glass : RM 5000
2. konkrit top tile 2 x 2 + laminate : RM 4300 
3. top laminate + 3G glass : RM 3800
4. top laminate + laminate : RM 3000


* free sinki 2 bowl & paip
* kaler buleh pilih




promosi almari bilik anty jump slidding
saiz 8' x 8' 
HANYA....

RM 2500

Murah tu !!!!!!
 


pelbagai jenis kaler...merah biru hijau kuning hitam putih semua ada...
hubungi kami untuk keterangan lanjut 019 6645709 atau anda buleh datang sendiri kekilang kami di taman bukit tembakau umbai...

* mengikut terma dan syarat*
* tak payah pening2 pilih saja set mana *
* tempahan terhad *
* tunggu apa lagi *
* jom tempah kabinet dapur *

Dengan ini kami Naz Creative melancarkan promosi kabinet dapur merdeka 2017 bermula dari 19 / 7 / 2017 hingga 31 / 8 / 2017...



Friday, June 23, 2017

Kabinet dapur D palma putrajaya

Assalamualaikum kepada semua pencinta kabinet dapur..hari ni kami nak kongsikan sedikit pemasangan kami di putrajaya presint 11 ala berdepan dengan rumah PR1MA tu..yang di beri nama D PALMA...



Nin dia tingkat 14 bak ang...kalau di kira balik dah setahun kami tak buat pemasangan di putrajaya ni...ye la kalau sebelom ni kami beroperasi di kajang, maka nya putrajaya ni tidak asing la untuk kami..sebut saja presint berapa insyaallah kami pernah buat pemasangan..

Tapi kali ni kami sudah beroperasi di melaka..makanya putrajaya ni jarang la kami ambil sekarang...cuma untuk projek ni kami ambil sebab ada beberapa item..buleh la cover sikit..




Untuk set kabinet dapur rumah en rosli ni salah seorang kakitangan imegresen putrajaya ni, kami menggunakan material jenis 3G glass kombinasi hitam dan marron..

Terdapat satu kabinet tall unit untuk oven yang kami gunakan material 3G glass kaler hitam..

Kesemua pintu kami menggunakan hingest jenis soft close...yang best nye untuk table top kami gunakan material quart stone..terbaik dari ladang...





Ada 3 set almari bilik berbeza ukuran dan warna..untuk bilik master dan paling besau kami gunakan kaler ke emasan ( gold colour ).

Manakala untuk bilik kedua dan ketiga kami gunakan kaler hitam dan kuning telor..

Kesemua jenis pintu adalah 3G glass anty jump slidding door...

Setelah selesai je pemasangan di rumah en rosli ni kami bergegas pulak ke rumah nora puchong...( jap lg kami story ).

Apa2 pun terima kasih en rosli kerana menyokong hasil dari kami...

Produk Kami

Komen Anda


ShoutMix chat widget

Blog Archive